Aloe Vera tuotteet-Forever Living Products on vakiintunut yritys, joka on ollut alalla yli 40 vuotta. Se on vakavarainen, velaton sekä taloudellisesti turvallinen, maailmanlaajuinen yritys, jolla on toimintaa yli 160 maassa. Omistamme omat Aloe vera -viljelmämme, tuotantolaitoksemme ja jakelukanavamme, minkä vuoksi voimme tarjota huippulaadukkaita Aloe vera -tuotteita ja 90 päivän asiakastyytyväisyystakuun.

Monet Aloe vera -tuotteistamme ovat saaneet International Aloe Science Councilin (IASC) sertifioinnin puhtautensa ja hyvän laatunsa ansiosta. Tämä tärkeä tunnustus osoittaa, kuinka sitoutuneita olemme tarjoamaan vain parasta, mitä luonnolla on antaa. Aloe vera -viljelmillämme Dominikaanisessa tasavallassa käytetään aurinkovoimalla toimivia pumppuja ja tippukastelujärjestelmää, jotka ovat vähentäneet vedenkulutusta 90 %!

Teemme laatutestejä tuotannon ja valmistusprosessin jokaisessa vaiheessa taataksemme tuotteiden laadun ja tehokkuuden.

Foreverilla on yli 50 miljoonaa Aloe vera -kasvia, jotka puhdistavat maapallolta tonneittain hiilidioksidia elinaikanamme.

Tuotantolaitoksillemme turvallisuudelle, laadulle ja johtamiselle on myönnetty parhaat mahdolliset valmistussertifioinnit.

Oletko valmis?

Nähdäksesi Foreverin ihanat aloevera tuotteet, klikkaa itsesi sisälle nettikauppaan.

  • Tahdotko tehdä ostokset verkossa ja saada tuotteet kotiin? Käytä tätä linkkiä:   Retail Shop
  • Haluatko saada 5% alennusta ja tulla kanta-asiakkaaksi
    (Preferred customer)? Tai haluatko alkaa myymään tuotteita ja ansaita rahaa samalla, kun itse käytät tuotteita (saat vähintään 30% alennusta- FBO)? Käytä tätä linkkiä ja saat itsellesi IDnumeron: Liity nyt -sivu

 

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää kuinka voisit ansaita rahaa näillä tuotteilla, tai ostaa omaan käyttöön  laita minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]

ARGI+
ARGI+ tukee jaksamista, immuunipuolustusta, verenkiertoa ja lihaksia
Aloe vera gel
Aloe vera gel (peaches) – Aloe vera -juoma, joka sisältää C-vitamiinia ja maistuu auringon kypsyttämälle persikalle
Aloe propolis cream
Aloe Propolis Creme on pehmentävä ja kosteuttava ihmetuote, joka sisältää ihoa helliviä ainesosia, kuten Aloe veraa ja propolista
Aloe Liquid soap
Aloe Liquid Soap sisältää ihoa hoitavaa Aloe veraa ja arganöljyä sekä luonnollisesti puhdistavia ainesosia muun muassa kookospähkinästä.
Aloe ever-shield
Aloe Ever-Shield™ Deodorant ei sisällä alumiinikloridia
Aoe Vera tuotteet
Matka alkaa tästä Start Your Journey Combo Pak tarjoaa prospekteillesi ja Preferred Customereillesi hyvän tilaisuuden päästä kunnolla alkuun Forever-matkalla.