Seuravaa Kangoo Jumps- hyppytreeniohjaaja workshopin

KANGOO POWER WORKSHOP

Seuravaa Kangoo Jumps- hyppytreeniohjaaja workshopin on 20 – ja 21.Tammikuutta 2024. 

Kangoo Jumps workshop

Opiskele Kangoo Power™ -ohjaajaksi intensiivikurssilla!
Oletko jo kokeillut Kangoo Jumps -tunteja? Tiesitkö, että hauskanpidon lisäksi ne tuovat myös peräti 33 eri terveyshyötyä?
Oletko utelias kokeilemaan jotain jännittävää ja tuomaan hymyn omille ja asiakkaittesi kasvoille?
Se on hyväksi terveydelle, täynnä iloa, ja loistava liiketoimintamahdollisuus. Tiesitkö, että itse asiassa Kangoo Jumps -kengät tuovat sinulle tuloja? Ne eivät ole vain kulueräsi, vaan tulonlähteesi, koska asiakkaat maksavat kenkien vuokrauksesta.
Meillä on myös muita taloudellisia mahdollisuuksia, josta sovin mielelläni yksityiskohtaisen keskustelun kanssasi.

Miksi tämä olisi hyvä juttu sinulle?

  •  Uusi liikuntamuoto sekä sinulle että asiakkaillesi, joten poissuljet tylsyyden.
  • Uudet asiakkaat: ne, jotka etsivät hauskuutta, mutta myös ne, joilla on erityisesti nivelongelmia ja liikuntamuodot ovat erittäin rajattuja.
  • Lisätulot: ansaitset rahaa kenkien vuokrauksesta, mutta myös myydyistä kengistä, voit itse asiassa ansaita rahaa erittäin nopeasti, koska kaikki haluavat nopeasti aloittamisen jälkeen omat kenkänsä.
  • Kansainvälinen toiminta avautuu: pääset tapaamaan ihmisiä eri puolilta maailmaa, vaihtamaan ideoita, saamaan inspiraatiota, matkustamaan tapahtumiin, jotka tuovat sinulle seikkailuja ja uusia ystäviä. Meillä on erittäin lämmin yhteisö, joka on mukaan ottava ja äärimmäisen ystävällinen.
  • Koet, mitä intohimo todella tarkoittaa. Varoitus: se on koukuttavaa!Kangoo Jumps for life
Kangoo Jumps -yhteisömme tarvitsee laajentua useisiin kaupunkeihin Suomessa, kysyntä näille tunneille kasvaa jatkuvasti, joten ole sinä se, joka aloittaa Kangoo -tunnit omalla alueellasi. Et tule katumaan sitä!
Missä meillä on jo ohjaajia? Katso nettista

KOULUTUS

1) Jos olet jo kokenut liikunta-alan ammattilainen, sinulle on tarjolla 2 päivän työpaja (viikonloppuna 20- 21.1.2024).
Hyppää uuteen elämääsi, Kangoo Jumps -kengät ovat muuttaneet monien elämää ja harmaaseen maailmaan ne tuovat väriä, iloa ja itsevarmuutta!
Koulutuksessa käymme läpi Kangoo Jumps brändin ja tuotteet, eri Kangoo Jumps -ohjelmat, hyppykenkien kokoamisen ja purkamisen, turvallisuusasioita, musiikin rytmin ja beatin tunnistamisen sekä tunnin sujuvan rakentamisen, vartalon muokkaamisen Kangoo Jumps -kengillä sekä paljon muuta tullaksesi erinomaiseksi Kangoo Power™ -ohjaajaksi.
Koulutukseen kuuluu teoriaa ja käytäntöä sisältävä koe. Kokeen hyväksytty suorittaminen antaa sinulle Kangoo Power™ Taso 1 sertifikaatin, joka on voimassa kaksi vuotta.
Kangoo Jumps -ohjaajana olet oikeutettu 10% alennukseen kaikista Kangoo Jumps -tuotteista.
Kahden päivän workshopin hinta on 360eur (sis alv. 24%).
2) Jos taas olet valmis vasta aloittamaan uuden uran hyvinvoinnin ja liikunnan parissa, tarvitset lisäksi verkkopohjaisen harjoitusohjelman ennen työpajaa, hinta on 150 eur (sis.alv).
Osoite: Apilakatu 2, 20740 Turku
AIKA: 20- ja 21. tammikuutta 2024
Rekisteröinti: [email protected] tai 045 600 5999